چطور فردی منظم باشیم؟
فکر میکنید این مقاله با موضوع چگونه فردی منظم باشیم به درد شما میخورد؟ برای پاسخ به این سوال باید به سوالات زیر پاسخ دهید.
- میخواهید فردی منظم باشید؟
- برای شما پیش آمده که در انجام بعضی کارها اهمال کاری کنید و منظم انجام ندهید و تا آخرین لحظه انجام آن را به تاخیر بیندازید؟
- تا به حال اتفاق افتاده که به همه برنامهریزیهایی که داشتید عمل نکرده باشید و حس کنید که فردی منظم نیستید؟
- میخواهید کارهای مهمی انجام دهید؟
- کمبود وقت دارید؟
حتی اگر جواب شما فقط یکی دوتا از این سوالات مثبت باشد، حتما این مقاله را بخوانید. اگر به توصیههای آن عمل کنید برای شما موثر خواهد بود.
هروقت که صحبت از نظم و انضباط شخصی میشود همه ذهنها به سمت ترتیب و قاعده و قانون و قواعد سختگیرانه کشیده میشود.
ولی نظم و انضباط شخصی به این خشکیها هم نیست. میتوان جذابش کرد.
ویژگیهای فرد منظم
به نظر شما یک فرد منظم چه ویژگیهایی دارد؟
با همدیگر یک سری از عادات و ویژگیهای یک فرد منظم و دارای انضباط شخصی را بررسی میکنیم
- کسی که منظم است فردی عملگراست. ویژگیهای یک شخص عملگر را میتوانید در این مقاله بخوانید.
- از همه امکانات و ابزار بهترین استفاده را میکنند؛ این افراد از همه امکانات و ابزارهای موجود بهترین بهره را میبرند از تایمرهای موجود برای آشپزی در آشپزخانه گرفته تا ابزارهایی که امروزه به وفور در تلفنهای هوشمند وجود دارد. برای مثال این افراد برای بهرهوری بهتر از زمان، از برنامههای یادآور استفاده میکنند تا زمان انجام برخی کارها را به آنها یادآوری کند. یا گذر زمان را.
- کارهایشان را به قسمتهای کوچکتری تقسیم میکنند تا با بیشترین بازدهی کار را به پایان برسانند.
- برای انجام امور و وظایفشان اولویت بندی میکنند و بدین ترتیب مهمترین کارها را به بهترین وجه و در بهترین زمان ممکن انجام میدهند.
- خیلی مسائل را پیچیده نمیکنند و سعی دارند کارها را به سادهترین صورت ممکن انجام دهند.
- فرد منظم همیشه در حال ریکاوریست، هرچند وقت یکبار در حال غبار روبی ست حال این غبار روبی ممکن است از وسایل باشد یا اطلاعات و یا ابزار، محل کار و زندگی و یا افکار. چرا که هرچیزی با گذر زمان ممکن است کارایی و اهمیت گذشته را نداشته باشد.
- به راههای پیش رو هم مینگرد و این یعنی آینده نگر است و برای آن هم برنامههایی دارد.
اقدامات لازم برای منظم بودن
- قبل از هر کاری ابتدا باید به فکر و ذهن خود نظم بدهید. ساعتی را به فکرکردن درمورد خواستهها و اهدافتان بپردازید چرا که هر عملی قبل از اجرا شدن در ذهن ما شکل میگیرد.
- عادات جدید برای خودتان ایجاد کنید، این کار در ابتدا مشکل است اما با کمی مقاومت حتما پیروز خواهی شد.
- سحر خیز شوید، یکی از عادات اصلی که باید برای خودتان ایجاد کنید همین صبح زود از خواب برخواستن است. برای این کار ابتدا خودتان را از نظر ذهنی آماده کنید و شرایط بیدار ماندن را فراهم کنید. برای جدی کار کردن روی این موضوع میتوانید به کتاب صبح جادویی اثر هال الرود مراجعه کنید.
- برای خودتان اهدافی را تعریف کنید، نیازی نیست اهداف بسیار بزرگی باشند. از اهداف کوتاه مدت و کوچک شروع کنید و پس از رسیدن به هدف خودتان را تشویق کنید.
- کارهایتان را اولویت بندی کنید و ابتدا کاری را که بیشتر از همه برای شما دشوار است و یا دوست ندارید، انجام دهید و به پایان برسانید. به این ترتیب خیالتان آسوده میشود.
- هرگز اجازه ندهید کارها و امورتان روی هم تلنبار شوند. درحد امکان کارهایتان را به موقع انجام دهید اگر هم به تاخیر افتاد به سرعت سراغ کار بعدی بروید.
- در انجام کارها و امورتان خیلی خودتان را درگیر کیفیت کار نکنید و تا حد امکان فقط کار را انجام دهید و به پایان برسانید حالا با هر کیفیتی. به مرور زمان کیفیت کار هم افزایش مییابد.
در درجه اول شاید کارهایی که گفتیم زیاد مهم به نظر نرسد اما اگر یک مدت تمرین کنید و تکرار، قطعا نتایج خوبی خواهد گرفت. چرا که طی یک مسیر هرچند طولانی دشوار با برداشتن گامهای هرچند کوچک صورت میگیرد. پس گام اول را بردار
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.